Щастлив съм да приветствам всеки, който е решил да посети моята страница в Интернет. Искрено се надявам неговият интерес да бъде удовлетворен или провокиран. Вярвам, че нашият пряк или задочен контакт може да допринесе за взаимното ни културно и професионално обогатяване.

Какво можете да откриете в тази страница? Това са предимно областите, в които работя - мода и телевизия, университетска дейност и публицистика, реклама и връзки с обществеността. Може би един от най-атрактивните раздели е фотоалбумът със знаменитостите: прочути гости на моето телевизионно предаване "От игла до конец" по Нова телевизия - Клаудия Кардинале и Анук Еме, Ивана Тръмп и Естер Канядас, Пиер Карден и Юбер дьо Живанши, Кармен Карвен и Пако Рабан, Жан-Луи Шерер и Даниел Ещер, Аликзандър Маккуин и Оливие Лапидюс, Бой Джордж и Брайън Фери.

В страницата ви предлагам освен кратката си биография и регистър на моето печатно и телевизионно творчество, така също и горещи новини за моите нови начинания, както и някои от последните интервюта с мен, които са публикувани в пресата. Ако пожелаете, може да прочетете и две мнения за това, което върша - от прочутия български историк проф. д-р Андрей Пантев и от знаменития наш естетик и изследовател на кича проф.д-р Иван Славов.

Изкушавам се да мисля, че един от най-посещаваните раздели ще бъде модния календар, в който се предлагат главните събития в модния дизайн - у нас и по света.

Изказвам специална благодарност на чудесния екип на Рекламно-издателска агенция "ТехноЛогика Медиатор", който даде всичко от себе си за реализирането на тази идея и за постигането на един удивителен дизайн.

СИМПАТИЯТА Е ВЗАИМНА!

За контакти:
тел./факс: (+359 2) 980 04 05,
тел./факс: (+359 2) 980 51 59
e-mail: l_stoykov@omega-new.bg