"От игла до конец" с Любомир Стойков -
седмично предаване за мода по Нова телевизия

 

 П Р О Г Р А М А

8 септември (неделя) 2002 г. от 18.10 ч.

10 септември (вторник) 2002 г. - 22.15 ч. (повторение)

МОДЕН КАЛЕЙДОСКОП

ТОПМОДЕЛИТЕ
В поредния брой на модното шоу "От игла до конец" с Любомир Стойков ще отпиете от незабравимия коктейл на неговите срещи и интервюта с най-красивите жени на планетата, топмоделите: Естер Канядас, Ивана Тръмп, Изабела Скорупко, Кайли Бакс, Сибил Бък, Киара и др.
В предаването ще разберете, защо неотразимата Естер е избрала агресивния стил на позиране пред фотообективите; каква е разликата, която Ивана Тръмп прави между европейския и американския стил на обличане; на кое отдава повече предпочитания прекрасната Изабела - на модата или на киното (лицето на "Орифлейм" или момичето на Джеймс Бонд); защо романтичната Кайли Бакс толкова много уважава конната езда; коя е голямата любов на екс водещата на предаването за стил по MTV Сибил Бък; на какво се дължи неустоимия чар на шоколадовата Киара (втората тъмнокожа манекенка след Наоми, снимана на корицата на американския VOGUE).
Не пропускайте възможността, заедно с Любомир Стойков, от игла до конец да се любувате и общувате с тези планетарни красавици.


Гледайте модния калейдоскоп само в предаването за мода на Нова телевизия "От игла до конец" с Любомир Стойков!

Предаването "От игла до конец" с Любомир Стойков по Нова телевизия си запазва правото на промени в предварително обявената програма.